menu

Vacatures 

Vacature voor verpleegkundige uitwendige therapie

In Therapeuticum Aquamarijn te Arnhem is per 1 april 2023 een vacature voor een verpleegkundige antroposofische zorg voor uitwendige therapie

Functie inhoud en functie-eisen

In deze functie ben je zelfstandig ondernemer in de verpleegkundige antroposofische zorg en werk je samen binnen een team van huisartsen, een consultatiebureau voor kinderen en verschillende therapeuten. De therapieën waar je mee samen werkt zijn: fysiotherapie, euritmie therapie, kunstzinnige therapie, psychotherapie en uitwendige therapie
Je draagt je eigen verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden rondom de verpleegkundige antroposofische zorg.

Wij zijn op zoek naar:

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt of wil gaan voelen in de antroposofische bedding en die interesse heeft om binnen een team samen te werken in Therapeuticum Aquamarijn. Ervaring in de verpleegkundige antroposofische zorg is een pre, maar geen vereiste.

Over ons

Therapeuticum Aquamarijn is een gezondheidscentrum waar artsen en therapeuten vanuit de antroposofische gezichtspunten samenwerken. Samen staan zij voor een betrokken en professionele gezondheidszorg vanuit een eigentijds en spirituele benadering van ziekte en genezing met antroposofie als inspiratiesbron. Hierbij staat het zelf herstellend vermogen van ieder individu centraal.

Het Therapeuticum is gevestigd in het eerstelijnsgezondheidscentrum Onder de Linden in Arnhem, samen met reguliere zorgverleners.

De antroposofische huisartsen werken in het pand nauw samen met drie andere reguliere huisartsenpraktijken. Samenwerking met andere zorgverleners binnen het therapeuticum en binnen het gezondheidscentrum resulteert in aantrekkelijk en kwalitatief goede zorg.
In het team willen samenwerken vinden wij belangrijk, wekelijks overleg is onderdeel van het werk.

Wij bieden

Een setting waarin jij je als zelfstandige verpleegkundige kan ontwikkelen. Mede door samenwerken met ervaren teamleden. Verdieping en verrijking door samen te komen tijdens inhoudelijke vergaderingen en scholingsdagen.

Jij biedt

  • Je bereidheid tot zelfstandig ondernemer voor 1 a 2 dagen per week. Met de intentie om in de nabije toekomst teamlid te worden (na een jaar).
  • Een registratie als zelfstandig verpleegkundige naar de eisen van V&VN (-AZ)
  • Iemand met ondernemerskwaliteiten en open mind om samen met een collega de uitdaging aan te gaan om de uitwendige therapie mee vorm te geven.

Bijzonderheden

Therapeuten en artsen zijn verenigd als team via een overeenkomst waarin zaken geregeld zijn omtrent vervanging bij ziekte, huurbetalingen, opvolging en samenwerking.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wieneke Groot:

Voor inhoudelijke informatie over de functie inhoud kun je contact opnemen met Jolanda Elzinga:

Solliciteren

Ben jij degene die deze uitdaging aan wil gaan?

Stuur dan je brief met CV naar:


goudsbloem


akkerpaardestaart


kleine brandnetel


duizendblad

Scholing voor verpleegkundigen en verzorgenden, geïnspireerd door de antroposofie