menu

Scholingsdagen 

Nascholingsdagen

Bestemd voor verpleegkundigen en verzorgenden in het bezit van het diploma van de Voortgezette Opleiding Verpleegkunde vanuit antroposofie.

Om als antroposofisch verpleegkundige geregistreerd te blijven is het jaarlijks volgen van deze nascholingsdag een vereiste van de Vereniging V&VN AZ. In opdracht van de V&VN AZ geeft Plegan Opleidingen deze nascholingsdag vorm.

Er worden jaarlijks in het voorjaar twee data aangeboden waaruit gekozen kan worden. De dagen duren vanaf 9.30 tot 16.30 uur, wisselend in Zeist of in Arnhem.

De inhoud van deze dagen wordt gekozen door de 2 vaste organisatoren in overleg met het kernteam van Plegan Opleidingen maar gestuurd door de vraag vanuit de doelgroep.

Twee maanden voor de datum van de eerste nascholingsdag krijgen alle geregistreerd antroposofisch verpleegkundige een mail of brief om geattendeerd te worden op deze dagen.

Zie voor geplande data en thema onder kopje agenda verplichte nascholingsdagen

Begeleider Teddy Hanepen is verantwoordelijk voor het organiseren van de nascholingsdagen.

Teddy Hanepen

April scholingsdagen

Bestemd voor: Eén van de dagen is voor ieder die de ten minste de oriëntatiecursus verpleegkunde en antroposofie heeft gevolgd. De andere twee dagen zijn voor mensen die de voortgezette opleiding verpleegkunde vanuit antroposofie hebben afgerond.

Het karakter van deze dagen is dat er zowel wikkels, kompressen/applicaties als ritmische inwrijvingen aan bod komen.

Deze dagen zijn ook apart te volgen

Docenten onder andere:

DSC 0283
Mirjam Zonneveld, Sonja van Hees

Zie onder kopje agenda onder april scholingsdagen voor data en het aanbod.

Interdisciplinaire nascholingsdagen

In samenwerking met de academie antroposofische gezondheidszorg worden interdisciplinaire nascholingsdagen aangeboden.

Zie www.academieag.nl voor het scholingsaanbod aanmelden via academie antroposofische gezondheidszorg.

Wanneer voor een scholing ook verpleegkundige accreditatie wordt aangevraagd, zal de scholing ook op deze site worden vermeld.