Ritmisch inwrijven volgens Wegman Hauschka 

De totaalinwrijving ritmisch inwrijven volgens Wegman Hauschka wordt door Plegan Opleidingen geleerd aan professionals die verpleegkundige of ziekenverzorgende (IG) zijn. De voortgezette opleiding verpleegkunde vanuit antroposofie is een goede mogelijkheid deze vaardigheid aan te leren.

Plegan Opleidingen krijgt vaak vragen van mensen die graag willen leren inwrijven maar geen verzorgende of verpleegkundigen zijn.

Wij geven iedereen die geen beroepsgenoot is en wil leren inwrijven graag de gelegenheid de basis van het ritmische inwrijven te leren. Je kunt dan deel inwrijvingen leren om deze bijvoorbeeld als mantelzorger te kunnen geven.

Mogelijkheden voor anderen dan verpleegkundigen of verzorgenden (IG) om ritmisch inwrijven te leren zijn:

  • Breng een groepje van zes personen bij elkaar en één van ons komt graag lesgeven. De vorm en inhoud kunnen we in onderling overleg overeenkomen. Afhankelijk van de wensen is een minimaal aantal van drie bijeenkomsten meestal zinvol. Of
  • Geef je op en je krijgt een uitnodiging als wij negen aanmeldingen hebben en dan bieden we een programma dat ons passend lijkt aan.

Heb je vragen of wil je je opgeven voor de tweede optie, neem dan contact op met het secretariaat Plegan Opleidingen:

Carin Buis
06 3762 5877

 

 

home  ·  contact